Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Казначеями Звенигородського району проведено семінар-нараду

Дата: 04.10.2018 11:11
Кількість переглядів: 1083

Фото без опису

3 жовтня 2018 року управлінням Державної казначейської служби України у Звенигородському районі Черкаської області проведено семінар-нараду з  головними бухгалтерами та працівниками бухгалтерських служб бюджетних установ Звенигородського району.

Перед присутніми виступили начальник управління О. Опаленко, заступник начальника управління Н. Мусіна, начальник відділу звітності та бухгалтерського обліку - головний бухгалтер Н. Кулькова, начальник відділу надходжень та видатків Л. Іванова з наступних питань:

-підключення клієнтів управління Казначейства до системи дистанційного обслуговування через програмно-технічний комплекс «Клієнт Казначейства-Казначейство»;

-дотримання вимог Порядків казначейського обслуговування бюджетів за видатками, затвердженими наказами МФУ від 24.12.2012 № 1407 «Про затвердження Порядку казначейського обслуговування державного бюджету за витратами» (зі змінами) та від 23.08.2012 № 938 «Про затвердження Порядку казначейського обслуговування місцевих бюджетів» (зі змінами);

  • складання і подання фінансової та бюджетної звітності за дев’ять місяців 2018 року в електронному вигляді через АС «Є-Звітність», проблемні питання, які виникають в процесі подання електронної звітності розпорядниками та одержувачами бюджетних коштів;

  • дотримання Порядку відкриття та закриття рахунків у національній валюті в органах Державної казначейської служби України, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 22.06.2012 № 758.

Впродовж проведення семінару-наради учасники активно обговорювали питання, які виникають під час роботи в АС «Є-Звітність». На всі питання працівниками управління Казначейства були надані кваліфіковані та вичерпні відповіді.

На завершення заходу начальник управління подякував органам місцевого самоврядування за надану субвенцію з місцевих бюджетів державному бюджету на покращення матеріально-технічної бази управління Казначейства та висловив надію на подальшу співпрацю. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора