Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Навчання на пляжі

Дата: 01.08.2018 16:21
Кількість переглядів: 616

Багатьох відпочиваючих спекотне літо запрошує поринути в охолоджуючі  обійми  річок, ставків, озер, морів та океанів. Дійсно, ця стихія завжди  сприяє підтриманню здоров’я людини, покращенню емоційного стану, охолоджує та насолоджує тіло і душу.

Але вода не тільки товариш людини, вона  може бути і причиною трагедії. Саме на цьому акцентували увагу відпочиваючих на  місцевому пляжі р.Гнилий Тікич  працівники  Звенигородської районної  організації Товариства Червоного Хреста, сектору з питань цивільного захисту та оборонної роботи райдержадміністрації   та районного відділу управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Черкаській області.  Інформовано дорослих та дітей про попередження нещасних випадків на водоймищах та проведені практичні заняття  з допомоги  потопельнику, діям  при травмах, кровотечах та судомах,  проведення серцево-легеневої реанімації.

         Дуже приємно, що  серед відпочиваючої молоді та дорослих знайшлися люди, які  знайомі з діями при  раптових небезпечних для здоров’я та життя  людини станах. Тож  всі разом поновили знання та навички. І нехай   літній відпочинок принесе лише радість, насолоду, зміцнить здоров’я !

Володимир Слинько,

голова районної організації  Червоного Хреста


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора