Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Це ефективний механізм боротьби з корупцією», – очільник області про новий сервісний центр

Дата: 16.02.2017 16:24
Кількість переглядів: 666

Новий Регіональний сервісний центр МВС запрацював в обласному центрі. Незалежно від місця реєстрації тут можна швидко та комфортно отримати посвідчення водія, зареєструвати авто, отримати довідку про несудимість тощо. Це вже п’ятнадцятий центр такого типу в Україні.

         Тут запроваджена найсучасніша система інформаційних технологій і комунікативного обладнання, працює електронна черга, така ж і «книга відгуків».

         – Центри, що надають послуги громадянам, мають бути повноцінними сервісними службами, – наголошує голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко. – З усіма умовами та з дотриманням стандартів, плюс мотивованими повинні бути працівники. Тоді такі центри є ефективним механізмом боротьби з корупцією. Дотепер цей сервісний центр був типовою кабінетною установою. Від цього ми поступово відходимо в наших ЦНАПах і маємо позитивний ефект.

         Як розповів очільник області, про «перезавантаження» сервісного центру він торік спілкувався з міністром внутрішніх справ. Тоді домовилися про співфінансування робіт із державного, обласного та міського бюджетів. Разом близько 7 млн грн.

         – Я вдячний міністрові, а також обласній і міській радам, міському голові за підтримку ініціативи, – зауважує Юрій Ткаченко. – Цей центр є результатом спільної роботи. Тепер наше завдання – поширювати таку практику на інші міста. Уже є напрацювання по Умані.

Детальніше про роботу Регіонального сервісного центру МВС можна дізнатися тут: http://chk.hsc.gov.ua/

Адреса: м. Черкаси, вул. Лесі Українки, 21. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора