Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

НАЙБІЛЬШИЙ В УКРАЇНІ ФЕСТИВАЛЬ КЛАСИЧНОЇ МУЗИКИ ПІД ВІДКРИТИМ НЕБОМ ПРОЙДЕ У ЗАМКУ РАДОМИСЛЬ

Дата: 13.05.2019 16:27
Кількість переглядів: 315

Кращі виконавці класичної музики вже традиційно з’їдуться 22-23 червня 2019 року на VІ Міжнародний фестиваль «Музика Шопена просто неба», що пройде в історико-культурному комплексі «Замок-музей Радомисль». В ці дні під відкритим небом у виконанні майстрів будуть звучати геніальні твори польського композитора Фредеріка Шопена.

Фестиваль, який за останні роки став одним з найбільш масштабних заходів такого роду в країні, традиційно проводиться в рамках культурного проекту «Віа Регіа». Особливу популярність він заслужив серед творчої інтелігенції, представників дипломатичних місій іноземних держав, поціновувачів класичної музики з різних країн.

За словами ініціатора фестивалю, засновниці історико-культурного комплексу «Замок-музей Радомисль» Ольги Богомолець, «Музика Шопена просто неба» — один з елементів розвитку культурної дипломатії — єднання країн та народів навколо вічних цінностей, одною з яких, без сумніву, є і класична музика.

Проведення таких заходів, на її думку, покращує імідж України в дипломатичних колах, допомагає в дружній неформальній обстановці шукати шляхи розв’язання спірних моментів та протиріч, які неминуче виникають навіть між найбільш близькими та дружніми державами.

Сам фестивалю проходитиме у форматі марафону - музичні твори будуть виконувати як піаністи старшої вікової групи, так і талановиті діти, вихованці музичних шкіл. Всі вони – лауреати світових престижних музичних конкурсів.

Музична програма ювілейного фестивалю буде виконуватись на роялі «Ямаха» на спеціальній сцені, спорудженій на Острові Любові.

Квитки можна придбати, перейшовши за посиланням: 

http://chopin.radozamok.com.ua/ 

Заявки на участь у Фестивалі можна подати до 01.06.2019

Для всіх учасників фестивалю — безкоштовна екскурсія до найбільшого у світі Музею українських домашніх ікон та старожитностей «Душа України».

Контактна особа - Пономар Світлана, 0688670250


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора