Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Твоя думка важлива - стартує прийом проектів Громадського бюджету !

Дата: 28.07.2016 16:27
Кількість переглядів: 735

Фото без описуЗапрошуємо звенигородчан  долучитися  до використання коштів районного бюджету на важливі, на їхню думку, проекти.

Свою ідею з 1 по 31 серпня 2016 року у паперовому вигляді  подайте  до відділу організаційної роботи та внутрішньої політики апарату райдержадміністрації (м. Звенигородка, просп. Шевченка, 68, каб. 114)  з 8 до 16 години чи  надішліть на електронну адресу: zvenrda@gmail.com.  На сайті Звенигородської райдержадміністрації в розділі «Громадський бюджет» пропонуємо ознайомитись з Положенням та напрямками використання коштів, заповнити бланк-заяву. Паперовий бланк та консультацію можна отримати безпосередньо у каб. 114 у секретаря  координаційної ради з питань громадського бюджету Ляховецької А.А.

Проект може подавати громадянин України віком від 18 років, який має реєстрацію місця проживання чи місця перебування в офіційних документах у Звенигородському районі або довідку про місце роботи, навчання, служби чи інші документи, що підтверджують проживання в регіоні. Саме завдання повинні підтримати не менше 10 осіб (крім автора), воно не повинно суперечити діючому законодавству, реалізація  має знаходиться в межах компетенції органів виконавчої влади району, відповідати критерію загальної доступності жителів до виконаного проекту, мати конкретне визначене місце реалізації, спрямовуватися на вирішення окремої проблеми  протягом бюджетного року в районі відповідно до критеріїв бланку-заяви.

Подані  проекти опрацьовуватимуться відповідними структурними підрозділам райдержадміністрації для проведення оцінки їх практичної реалізації, координаційною радою буде визначено  переможців.

20 тисяч гривень - така сума кошторису Громадського бюджету на поточний рік - чекає  ефективного використання!

 

Громадська рада при  районній державній адміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора