Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Державних службовців району привітали з професійним святом

Дата: 25.06.2017 16:29
Кількість переглядів: 635

Фото без описуУрочистості з нагоди відзначення Дня державної служби 23 червня зібрали у сесійному залі районної ради працівників органів виконавчої влади району.

Із професійним святом присутніх привітали голова райдержадміністрації Василь Довбуш та голова районної ради Володимир Кучер, вручили почесні грамоти та подарунки.Фото без опису

У вітальному слові голова райдержадміністрації Василь Довбуш наголосив, що професія державного службовця – особлива, важлива та відповідальна праця людей, які у своїй більшості виконують її за покликанням серця, демонструючи справжню відданість справі та бажання служити людям.

Василь Миколайович подякував за сумлінну, наполегливу працю людям, які більшу частину свого життя присвятили державній службі, а також всім, хто з повною віддачею працює на користь району та своєї  країни.

Керівник району також звернувся і до молодих людей,  які не побоялися державної служби. Адже вона сьогодні вимагає від державного службовця широкий спектр ділових якостей, високої ерудиції і професійної компетентності, здатності ефективно діяти в умовах сьогодення. Та цими якостями, як відзначив Василь Довбуш,  сповна володіють державні службовці нашого району.

Гарного настрою присутнім додав святковий концерт.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора