Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Пряма мова. Костянтин Омаргалієв про використання коштів Дорожнього фонду на утримання автодоріг

Дата: 04.07.2018 16:32
Кількість переглядів: 507

Фото без опису– Загалом із Дорожнього фонду на фінансове забезпечення будівництво, реконструкцію, ремонт й утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах передбачено 391 451,3 тис. грн.

Станом на 2 липня надійшло 171 183,4 тис. грн. На сьогодні ДП «Службою місцевих автомобільних доріг у Черкаській області» вже оголошено тендерні процедури по всіх об’єктах на проведення першочергового поточного дрібного ремонту та експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення.

На сьогодні оголошено 115 процедур відкритих торгів на суму 370,8 млн грн. З них відбулося 33 процедури на загальну суму 81,8 млн грн. При цьому укладено 27 договорів на 70 млн грн.

Зауважу, наразі завершено ремонтні роботи з поточного середнього ремонту на 2 об’єктах у Канівському районі на загальну суму 6,7 млн грн.

Загалом на автомобільних дорогах загального користування місцевого значення виконано робіт з поточного дрібного і середнього ремонтів орієнтовно на 30 млн грн.

Проблемним питанням залишається проведення поточного середнього ремонту автомобільної дороги Сміла-Березняки-ст. Райгород-Кам’янка, яка проходить територією Смілянського та Кам’янського районів. До цього часу стосовно зазначеної дороги належним чином не оформлені дефектні акти. А це унеможливлює розробку в повній мірі проектно-кошторисних документацій.

Також доопрацювання потребує проектно-кошторисна документація на поточний середній ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення О 241511 Ладижинка-Городниця, що також унеможливлює проведення тендерних процедур.

Не оголошено проведення тендерних процедур на поточний середній ремонт 3-х автомобільних доріг місцевого значення у Городищенському районі – в зв’язку з наявністю недоліків у проектно-кошторисних документаціях (оголошено лише на одну автомобільну дорогу). Також не подана документація для оголошення тендеру на поточний середній ремонт вулиці Незалежності у м. Золотоноша виконавчим комітетом Золотоніської міської ради, відповідно до затвердженого переліку.

Активізуватись щодо передачі проектно-кошторисних документацій на поточний середній ремонт доріг мають і в Драбівській районній державній адміністрації.

У цілому ж на послуги з поточного дрібного ремонту місцевих доріг тендерні процедури проведено у 18 районах Черкащини. З переможцями укладено відповідні договори й організовано або ж нині триває організація проведення ремонтних робіт. Не визначено підрядників для виконання робіт у Жашківському та Чорнобаївському районах. Оскільки попередні торги там не відбулися і Службою оголошено повторне проведення тендерних процедур.

Водночас 20 червня Службою вдруге оголошено тендер на послуги з експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення та штучних споруд на них. Процедура визначення переможця ще не проводилася.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора