Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Запрошуємо редакції засобів масової інформації та журналістів Черкащини до участі в конкурсі

Дата: 04.04.2019 16:34
Кількість переглядів: 320

Фото без опису

З метою піднесення ролі засобів масової інформації в суспільно-політичному та культурному житті Черкащини, активізації всебічного та об’єктивного висвітлення процесів, що відбуваються в області, запрошуємо до участі у конкурсі редакційні колективи і журналістів області.



Конкурс проводиться за номінаціями:

„Черкащина incognita“

„Герої, які живуть поруч“

„Громадянське суспільство“

„Кращий журналіст року“

Організація проведення конкурсу:

Заяви (подання) та матеріали на конкурс надаються редакціями газет, радіо, телебачення, інтернет-видань. Означені матеріали повинні бути опубліковані, вийти в теле-, радіоефір протягом календарного року з дня подачі на конкурс.

Письмові пропозиції щодо визначення кращого журналіста року області надаються редакціями засобів масової інформації, де працює цей журналіст, у кількості не більше двох претендентів від одного засобу масової інформації, а також можуть надаватися обласною організацією Національної спілки журналістів України, громадськими організаціями, читачами газет, інтернет-видань, слухачами радіо та глядачами телебачення.

Для конкурсного відбору приймаються матеріали тривалістю до 40 хвилин для теле-, радіопрограм і до трьох статей для публікацій у друкованих та інтернет-виданнях.

Матеріали на конкурс надаються Департаменту культури та взаємозв’язків з громадськістю обласної державної адміністрації на електронну адресу: tanslav@i.ua з поміткою „Творчий конкурс ЗМІ“. Довідки за тел.: 37-30-67.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора