Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулось громадське обговорення у Водяниках

Дата: 04.04.2018 16:35
Кількість переглядів: 1295

Сьогодні у Водяниках на загальних зборах відбулось громадське обговорення пропозиції щодо ініціювання добровільного об’єднання територіальної громади з адміністративним центром у селі Водяники.

У рамках робочої поїздки у загальних зборах узяли участь голова райдержадміністрації Василь Довбуш, заступник голови райдержадміністрації Руслан Каюк, начальник управління соціального захисту райдержадміністрації Оксана Лісова, начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Юрій Піковський, начальник Звенигородського об’єднаного управління Пенсійного фонду України у Черкаській області Леся Пона, завідувач сектору правового забезпечення та роботи із зверненнями громадян райдержадміністрації Тетяна Жукова.

Заслухано звіт сільського голови Володимира Мовчана про соціально-економічний розвиток населеного пункту, обговорено нагальні проблеми, що потребують вирішення. Розглянуто питання щодо нарахування субсидій та призначення пенсій у рамках «осучаснення».

Досить жвавого обговорення у громади викликало питання щодо процесу добровільного об’єднання територіальних громад, його перспективи, соціально-економічні сторони майбутнього об’єднання.

Жителі населеного пункту поділилися своїми думками щодо добровільного об’єднання громад, вносили пропозиції та отримати роз’яснення з хвилюючих запитань.

В результаті обговорення Водяницька громада підтримала пропозицію щодо ініціювання добровільного об’єднання територіальної громади з адміністративним центром у селі Водяники.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора