Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулось громадське обговорення у Чижівці

Дата: 20.04.2018 15:39
Кількість переглядів: 989

Сьогодні у Чижівці на загальних зборах відбулось громадське обговорення пропозицій щодо ініціювання добровільного об’єднання територіальної громади з адміністративним центром у селі Водяники та такої ж пропозиції з центром у селі Ризине.

У рамках робочої поїздки у загальних зборах узяли участь голова райдержадміністрації Василь Довбуш, начальник управління соціального захисту райдержадміністрації Оксана Лісова, начальник Звенигородського об’єднаного управління Пенсійного фонду України у Черкаській області Леся Пона, завідувач сектору правового забезпечення та роботи із зверненнями громадян Тетяна Жукова.

Заслухано звіт сільського голови Наталії Очеретяної про соціально-економічний розвиток населеного пункту за 2017 рік, про стан використання сум самообкладання, обговорено проблеми, що потребують першочергового вирішення.

Жваво  обговорювалось питання щодо процесу добровільного об’єднання територіальних громад, його перспективи. Учасники зборів активно обговорювали соціально-економічні сторони майбутнього об’єднання. З інформацією про перспективи утворення об'єднаної територіальної громади з сусідніми громадами перед учасниками зборів виступив голова районної державної адміністрації. Жителі Чижівки отримали роз’яснення на  хвилюючі запитання .

В результаті обговорення громада підтримала пропозицію добровільного об’єднання територіальної громади, після вивчення думки всіх жителів села. З цією метою вирішено скликати сесію сільської ради для більш детального обговорення отриманих пропозицій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора