Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Ускладнення погодних умов

Дата: 27.02.2018 16:39
Кількість переглядів: 643

 

За прогнозом Черкаського обласного центру з гідрометеорології вторгнення арктичного повітря зумовило аномально холодну погоду. Температура повітря знизилась вночі до 11-17 градусів морозу, вдень - до 6-11 градусів нижче нуля.

До Черкащини поступово наближаються атмосферні фронти балканського циклону. Починаючи з 27 лютого почнуться снігопади у супроводі сильного вітру. Хуртовини викличуть перемети на автошляхах, що значно ускладнюватиме рух автотранспорту. Температура повітря вдень буде у межах 6-11 градусів морозу.

До кінця тижня прогнозуються складні погодні умови, а саме: сніг, місцями сильний сніг, хуртовини, на дорогах ожеледиця, вітер 7-12м/сек., пориви 15-20 м/сек., температура вночі - 15-17 градусів, вдень 5-10 градусів нижче нуля.

Сильні морози у супроводі сильного вітру можуть викликати обмороження людей, ускладнювати експлуатацію технічних засобів, пошкоджувати мережі електро- та теплопостачання.

Районна державна адміністрація закликає водіїв за можливості утриматися від поїздок на власному транспорті та дотримуватися правил паркування, аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора