Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Звенигородщина відзначила День Конституції України

Дата: 27.06.2017 16:41
Кількість переглядів: 715

 

 Фото без опису           - 21 рік Основний Закон є правовим базисом Української держави та утвердження демократії, - зазначив під час виступу голова райдержадміністрації Василь Довбуш на урочистостях, що відбулися 27 червня у сесійній залі районної ради з нагоди Дня Конституції України.

- Нині Україна проходить чи не найважче за часи своєї незалежності випробування – випробування на єдність та територіальну цілісність.  Під час Революції гідності громадяни вийшли на вулиці міст України саме на захист своїх конституційних прав і проти узурпації влади. Сьогодні українці також відстоюють визначені в Основному Законі непохитні цінності – незалежність і територіальну цілісність своєї держави.

Покладанням квітів  до пам’ятного знака Героям Небесної Сотні учасники заходу вшанували загиблих, які стали на захист демократичних цінностей та національних інтересів нашої держави, її європейського вибору.

З нагоди свята голова райдержадміністрації, голова районної ради, міський голова за сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, активну громадську позицію вручили грамоти кращим  представникам  району. 

 А  творчий колектив районного Будинку культури та юні таланти Звенигородщини подарували  присутнім святковий концерт.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора