Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Звенигородщина відзначила День Конституції України

Дата: 27.06.2017 16:41
Кількість переглядів: 713

 

            - 21 рік Основний Закон є правовим базисом Української держави та утвердження демократії, - зазначив під час виступу голова райдержадміністрації Василь Довбуш на урочистостях, що відбулися 27 червня у сесійній залі районної ради з нагоди Дня Конституції України.

- Нині Україна проходить чи не найважче за часи своєї незалежності випробування – випробування на єдність та територіальну цілісність.  Під час Революції гідності громадяни вийшли на вулиці міст України саме на захист своїх конституційних прав і проти узурпації влади. Сьогодні українці також відстоюють визначені в Основному Законі непохитні цінності – незалежність і територіальну цілісність своєї держави.

Покладанням квітів  до пам’ятного знака Героям Небесної Сотні учасники заходу вшанували загиблих, які стали на захист демократичних цінностей та національних інтересів нашої держави, її європейського вибору.

З нагоди свята голова райдержадміністрації, голова районної ради, міський голова за сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, активну громадську позицію вручили грамоти кращим  представникам  району. 

 А  творчий колектив районного Будинку культури та юні таланти Звенигородщини подарували  присутнім святковий концерт.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора