Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Очільник області навідує бійців на Сході

Дата: 27.04.2017 16:59
Кількість переглядів: 635

Голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко разом зі своїм заступником Ярославом Березанем сьогодні перебувають на сході країни. Там навідують бійців. Такі поїздки вже традиційні для керівництва області.

Зокрема, на околиці Мар’їнки, що на Донеччині, вони зустрілися з бійцями окремого загону спеціального призначення «Азов».

– Навідуємо наших хлопців на Сході регулярно, починаючи із 2014 року, бо це важливо, – зауважує обласний керманич Юрій Ткаченко. – Із провізією, іншою потрібною допомогою та вже традиційно з нагородами від усієї громади. Серед «азовців» – і кілька випускників Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького, історики. Сімом бійцям-черкащанам вручив відзнаки «Холодний Яр». Особливо символічним вважаю це напередодні Холодноярських ушанувань і коли цьогоріч маємо 100-річчя Української революції. Ми пам’ятаємо борців за волю України минулого. І шануємо нинішніх! І не забуваємо їх усіляко підтримувати.

Нагадаємо, підтримка й допомога військовослужбовцям на Сході та по поверненню звідти – серед пріоритетів роботи Черкаської обласної державної адміністрації.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора