Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

14 жовтня - День захисника України

Дата: 13.10.2020 12:08
Кількість переглядів: 362

Фото без опису     13 жовтня напередодні Дня захисника України та величного храмового свята Покрови Пресвятої Богородиці заступник голови Звенигородської РДА Юрій Піковський, керівництво міста та району, громадськість вшанували пам’ять, поклавши квіти до пам’ятного знаку загиблих борців за незалежність України, честь та гідність її народу. 

        

 День захисника України – це свято нескорених, бо незважаючи на всі випробування дух українського народу не вдається зламати жодному з ворогів. Захисники України – це ті, для кого поняття – честь, гідність, сила, витримка і відповідальність – не просто слова. Це ті, хто готовий не на словах, а на ділі повсякчас захищати свою родину, свій народ, свою країну.

         Це державне свято символічно встановлене на День Українського козацтва та свято Покрови Пресвятої Богородиці. Адже традиція вшанування нашого війська бере свій початок ще із часів Київської Русі та козаччини. Саме через козацтво створювалася наша історія, і кожен з нас не тільки причетний, а й відповідальний за неї.

       14 жовтня також виповнюється 78-та річниця з часу утворення Української повстанської армії.Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора