Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Звенигородщині обговорили форми організації навчання у закладах освіти у період карантину

Дата: 02.11.2020 15:57
Кількість переглядів: 389

Фото без опису

2 жовтня під головуванням заступника Звенигородської РДА Юрія Піковського відбулася розширена нарада за участі керівників загальноосвітніх закладів району.

На нараді представники медичних закладів району оголосили епідситуацію станом на сьогодні на Звенигородщині. Зокрема, стан захворюваності в закладах освіти району серед учнів та працівників освітніх закладів.

Представники Звенигородського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області наголосили на необхідності дотримання вимог Постанови Головного державного санітарного лікаря України №50 від 22.08.2020.

Фото без опису

Директори шкіл висловили власні позиції щодо організації освітнього процесу під час карантину. Також внесли пропозицію відновити очний освітній процес у початковій школі.

У ході засідання вирішили до 06.11.2020 року продовжити дистанційну форму навчання у загальноосвітніх закладах освіти Звенигородського району.

Натомість, згодом, за умови сприятливої епідситуації у районі, – відновити освітній процес у школах для учнів початкових класів (учні 1-4 класів); для учнів старших класів (учні 5-11 класів)– запровадити змішену форму навчання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора