Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Екоактивістів запрошують до участі у проекті ЕКОтрансформація-2020

Дата: 04.11.2020 10:10
Кількість переглядів: 331

Проєкт «ЕКО трансформація-2020» — про філософію стійкого розвитку. Проект покликаний сприяти формуванню нової системи цінностей, підтримувати лідерів бізнес-спільноти, які попри економічні труднощі формують справжні національні цінності — повагу до своєї землі, піклування про її збереження і процвітання.

Багатьох власників та керівників промислових гігантів не потрібно переконувати у важливості заходів з охорони довкілля, це «must have» їх діяльності, в той час як екологічна відповідальність керівників міст чи ОТГ, рітейлу чи транспорту ще потребує масштабної інформаційної кампанії.

В умовах екологічного марнотратства важливий кожен крок, кожна перемога, які спрямовані на екологізацію і які потрібно масштабувати.

До участі запрошують  керівників підприємств, що впроваджують «зелені» технології та прогресивні стратегії з урахуванням дотримання законодавчих норм охорони навколишнього середовища, раціонального використання ресурсів; керівників підприємств, що виробляють екологічно чисту і безпечну продукцію, що використовують екологічно чисті джерела енергії; керівників міст та громад, що активно сприяють «зеленій» модернізації виробництва в регіонах; лідерів інноваційних програм з енергоефективності та енергозбереження; лідерів проектів екоінновацій і екостартапів.

Враховуючи всі карантинні обмеження, організатори готують телевізійний формат – цифрову версію щорічного проєкту, що вже втретє проводиться командою ECOBUSINESS Group.

Заповнити форму для участі можна тут.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора