Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Програма “Державотворець” 2020

Дата: 05.11.2020 10:38
Кількість переглядів: 358

Запрошуємо молодь стати учасником регіонального етапу програми особистісного та професійного розвитку «Державотворець»!

З метою активізації участі молоді в процесах реформування та творення держави Міністерство молоді та спорту України та Українська академія лідерства за підтримкипроєкту USAID “Підтримка організацій - лідерів у протидії корупції в Україні “ВзаємоДія” реалізовують регіональний етап програми особистісного та професійного розвитку молоді «Державотворець».

Метою програми є створення системи особистісного та професійного розвитку молоді в Україні віком від 18 до 25 років, розвиток відповідального лідерства та підвищення рівня громадянської активності молоді.

Зважаючи на погіршення епідеміологічної ситуації в країні, цьогоріч програма буде відбуватись  у період з 13 по 30 листопада 2020 року в онлайн-форматі.

Регіональний етап програми відбудеться у 7 містах (Львів, Тернопіль, Чернівці, Умань, Миколаїв, Маріуполь, Харків), а також у Сумах та Рівному відбудуться навчальні програми, організовані минулорічними випускниками з індивідуальною програмою.

Ця програма стала можливою завдяки підтримці американського народу через Агентство Сполучених Штатів з міжнародного розвитку (USAID). Зміст цієї програми є виключною відповідальністю організаторів і необов’язково відображає погляди USAID чи Уряду Сполучених Штатів.

Для того, щоб стати учасником регіонального етапу програми необхідно зареєструватися до 08 листопада 2020 року за покликанням - Реєстрація.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора