Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Автодороги Черкащини посипало снігом і приморозило

Дата: 19.11.2020 10:53
Кількість переглядів: 250

Фото без опису

18 листопада на автодорогах Черкащини випав перший сніг і дорожники Черкаської області першу морозну зимову ніч відпрацювали добре.

На автодорогах державного значення Черкаської області для забезпечення проїзду та ліквідації зимової слизькості в ніч на 18 листопада працювало більше 40 одиниць спецтехніки підрядних організацій Служби автомобільних доріг у Черкаській області. Роботи із зимового утримання автодоріг проводилися на автошляхах М-05 Київ – Одеса, М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка та інших автодорогах державного значення області.

Зважаючи на погодні умови, протягом ночі підрядні організації працювали на автошляхах області. Станом на ранок рух автодорогами державного значення забезпечено.

Працівники Служби автомобільних доріг у Черкаській області та дорожніх підприємств постійно проводять моніторинг стану проїзду патрульними обстеженнями та за допомогою 16 камер відеоспостереження.

Служби автомобільних доріг у Черкаській області нагадує, що під час роботи снігоприбиральної техніки, водії автомобілів мають забезпечити безперешкодний рух спецтехніки.

Фото без описуФото без опису

За інформацією САД у Черкаській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора