Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В області пройшли онлайн-навчання у межах проекту «Супровід урядових реформ в Україні»

Дата: 20.11.2020 15:44
Кількість переглядів: 171

Фото без опису

У межах розробки проекту Програми розвитку малого та середнього підприємництва Черкаської області на 2021 – 2025 роки та в рамках впровадження в області Ініціативи «Сприяння реалізації регіональних інвестиційних проектів» проекту «Супровід урядових реформ в Україні» відбулося засідання фокус-групи у форматі ZOOM. Учасники зустрічі спілкувалися на тему: «Управління, орієнтоване на результат».

Під час фокус-групи детально пропрацювали розробку логічної моделі підтримки розвитку мікро- та малого бізнесу в громадах Черкаської області.

Фото без опису

Участь у засіданні фокус-групи взяли представники Департаменту регіонального розвитку Черкаської облдержадміністрації, Черкаської агенції регіонального розвитку, фахівці економічних служб об’єднаних територіальних громад, бізнес, науковці та керівники громадських організацій підприємців.

Фото без опису

Модераторами та спікерами засідання була група радників Ініціативи «Сприяння реалізації регіональних інвестиційних проектів» проекту «Супровід урядових реформ в Україні»: Марія Плаксенко, Тетяна Семелітенко, Віктор Артеменко та Василь Федюк.

За інформацією Департаменту регіонального родвитку облдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора