Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Дотримання Конституції та Законів України – це обов’язок кожного громадянина нашої країни, – Сергій Сергійчук

Дата: 26.11.2020 13:20
Кількість переглядів: 306

Фото без опису

“Дотримання Конституції та Законів України це – обов’язок кожного громадянина нашої країни, а очищення влади – процес постійний та незворотній.  Такий принцип побудови ефективної роботи й справді демократичної країни стартував ще коли ми обрали нову владу півтора роки тому. Нині відбулись місцеві вибори, ми обрали нових керівників та депутатів для своїх громад. Однак процес очищення триває. І про це має пам’ятати кожен! Попереджав про це із моменту, як прийшов на посаду. Це стосується і працівників обласної державної адміністрації, й правоохоронців , й інших структур влади.

Маємо прикрий інцидент – правоохоронці взяли «на гарячому» одного з працівників Черкаської ОДА, який хотів отримати неправомірну вигоду за передачу в оренду об’єктів водного фонду на території регіону. Наразі процесуальні дії тривають.

Це свідчить про те, що, на жаль, не всі ще усвідомили – так, як раніше, не може бути й не буде! Або працюємо, дотримуючись закону, або ж доведеться нести відповідальність!

Це стосується абсолютно всіх посадових осіб всіх гілок влади області. Бо лише так ми зможемо навести лад у країні!”, – написав у своєму Telegram-каналі голова ОДА Сергій Сергійчук.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора