Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ФОПи Черкащини І та ІІ групи знову отримуватимуть допомогу від держави

Дата: 08.12.2020 09:52
Кількість переглядів: 271

Уряд відновив виплату допомоги на дітей до 10 років на період з 01.11.2020 до 31.12.2020 для ФОПів І та ІІ групи. Особи, які отримували виплату допомоги у травні-серпні 2020 року, таку допомогу будуть отримувати і надалі, повідомляють у Мінсоцполітики.

Фізичні особи-підприємці, які не звертались за цією виплатою, можуть звернутись до управлінь соціального захисту населення за місцем проживання до 15 грудня 2020 року з пакетом необхідних документів у паперовій формі:

– копіями свідоцтв про народження дітей віком до 10 років;

– довідкою з Пенсійного фонду України про сплату єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (індивідуальні відомості про застраховану особу за формою ОК-7);

– копією документа, що підтверджує право на постійне проживання в Україні (для іноземця та особи без громадянства);

– копією рішення районної, районної у м. м. Києві та Севастополі держадміністрації, виконавчого органу міської, районної у місті (у разі її утворення) ради, сільської, селищної, міської ради об’єднаної територіальної громади або суду про встановлення опіки (у разі здійснення опіки над дитиною).

Вони також можуть заповнити електронну заяву за посиланням  https://dopomoga2fop.ioc.gov.ua/ з фотокопіями відповідних документів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора