Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Черкащину насувається негода

Дата: 10.12.2020 14:10
Кількість переглядів: 187

Фото без описуДо нашого регіону проривається циклон, який в останні дні зумовив у Європі цілий комплекс небезпечних явищ: сильний вітер, опади, які місцями переходили у сніг, ожеледні явища. Вже зараз атмосферний фронт «викрутився» по лінії Луцьк-Вінниця-Одеса, і західні райони Черкащини відмічають ожеледь та погіршення видимості до 1 км.

У найближчі години атмосферний розділ поступово охопить всю Черкащину. Очікується: сніг, мокрий сніг місцями з дощем, налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця.

Такі погодні умови ускладнюватимуть рух транспорту. Комунальним та дорожнім службам варто бути готовими до прибирання снігу, обробляння доріг та тротуарів протиожеледними сумішами. Учасникам дорожнього руху слід бути уважними та обережними!

Зіткнення середземноморського циклону із виступом сибірського антициклону призведе до збереження такої складної погодної ситуації у найближчі три-чотири доби. Щодо температури повітря, то вона зазнає коливань, але в цілому буде в межах 3º морозу 2º тепла.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора