Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Черкащині понад 202 тисячі громадян замовили витяг із Державного земельного кадастру онлайн

Дата: 22.12.2020 14:15
Кількість переглядів: 145

Більше як 202 тис. осіб у Черкаській області скористалися онлайн-послугою «Замовлення витягу з Державного земельного кадастру», що запроваджена в липні 2015 року. Зокрема 2020 року державні кадастрові реєстратори опрацювали 71,6 тис.  документів. Заяви надійшли від громадян через веб-сайт Держгеокадастру.

Найбільше людей скористалися електронною послугою для отримання інформації про земельні ділянки, що розташовані в Черкаському районі та Черкасах (30910), на Чорнобаївщині (21161), Драбівщині (14476) і Маньківщині (13810).

Заявники отримують витяги в найближчому Центрі надання адміністративних послуг, який обрали під час замовлення.

Довідково:

На сайті Держгеокадастру доступні онлайн-послуги у сфері земельних відносин. Функціонал дає можливість просто, зручно й оперативно отримати найбільш потрібні довідки та документи. За допомогою веб-сервісу e.land.gov.ua можна замовити адміністративні й отримати сервісні електронні послуги Держгеокадастру, зокрема відомості Державного земельного кадастру, витяг із технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки, інформацію про суб’єкта речового права в Державному земельному кадастрі, подати заяву з надання дозволу на розроблення документації із землеустрою тощо.

За інформацією Головного управління Держгеокадастру у Черкаській області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора