Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Привітати рідних з прийдешніми святами: Укрпошта підготувала 100 тис. новорічних листівок

Дата: 23.12.2020 16:25
Кількість переглядів: 205

З 23 грудня у центральних відділеннях Укрпошти по всій Україні можна безкоштовно надіслати новорічні листівки. Вони мають 12 різних сюжетів і створені на основі картин українських художників: Тараса Данилича, Людмили Тафійчук, Софії Панчишин та інших.

Ідея народилася з проекту «Дивовижна поштівка», ініційованого першою леді України Оленою Зеленською. Цей проект існує у двох форматах – онлайн та офлайн. Щоб відправити паперову листівку, шукайте головне відділення Укрпошти в обласних центрах країни, запитуйте в спеціально прикрашених віконцях обслуговування клієнтів про ініціативу та вітайте рідних та друзів безпечно. Щоб надіслати поштівку діджитал-каналами (через месенджери або соцмережі), потрібно зайти на сайт проєкту, обрати варіант, вказати ім’я адресата, написати побажання та відправити.

Кількість друкованих листівок обмежена. Повний перелік відділень, де можна отримати листівки вказано нижче.

Нагадаємо, що Укрпошта запустила соціальну ініціативу «Укрпошта рятує свята», у рамках якої будь-хто може надіслати подарунки до свят малюкам у дитячі будинки, людям літнього віку у будинках престарілих та лікарів, які борються з COVID-19. Долучитись до ініціативи та подарувати новорічне диво можна за посиланням https://www.ukrposhta.ua/ua/vony_chekaiut_na_novorichnyi_podarunok.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора