Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Клуб «Динамо» Київ» передав лікарням Черкащини кисневі концентратори

Дата: 24.12.2020 09:00
Кількість переглядів: 384

Футбольний клуб «Динамо» Київ» приєднався до боротьби з пандемією COVID-19. Він передав лікарням Черкащини 18 кисневих концентраторів. Вручили необхідне обладнання очільнику області Сергію Сергійчуку.

– Висловлюю подяку керівництву клубу, зокрема першому віце-президенту Віталію Сівкову, народним депутатам, зараз кожний внесок важливий! – зазначив Сергій Сергійчук. – Оскільки йдеться про життя людей. Адже щодня у медичних закладах області ми розгортаємо нові ліжка та забезпечуємо їх киснем для надання якісної допомоги пацієнтам. На сьогодні ми збільшили киснезабезпечення лікарень до 80 відсотків відповідно до завдань Президента та Уряду. Боротьба із поширенням ковіду, забезпечення медичних закладів та лікарів усім необіхідним – це спільне завдання. Приємно, що і легендарні спорстмени не залишилися байдужими до нашого регіону. Дякуємо за співпрацю!

Від імені президента київського «Динамо» Ігоря Суркіса та всього клубу кисневі концентратори, а також невеликі футбольні презенти – динамівський вимпел та ігровий м’яч із автографами футболістів – передав перший віце-президент «Динамо» Віталій Сівков.

– Ми отримали звернення від нашого давнього друга, фаната футболу та відомого народного депутата України Михайла Радуцького про те, що Черкаській області терміново необхідне медичне обладнання для підтримки хворих коронавірусом, – зазначив Віталій Сівков. – Усі ми розуміємо, що немає більшої цінності, ніж людське життя. І сьогодні ми хочемо презентувати вам, як голові Черкаської ОДА, ці подарунки – 18 кисневих концентраторів, тим самим зробивши свій внесок у загальну боротьбу з пандемією у підконтрольній вам області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора