Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Більше 80 дорожніх спецмашин прибирали державні дороги на Черкащині

Дата: 24.12.2020 10:50
Кількість переглядів: 267

Більше 80 дорожніх спецмашин вночі 24 грудня боролися з наслідками негоди на автошляхах державного значення Черкаської області. Виконувалися роботи з розчистки проїзної частини доріг від снігу, здійснювалася їх обробка протиожеледними матеріалами, використано майже 2000 тонн протиожеледної суміші.

Станом на ранок 24 грудня проїзд дорогами державного значення Черкащини забезпечено, обмежень та ускладнень в русі немає.

На дорогах області продовжуються роботи з ліквідації ожеледі та обробки покриття доріг протиожеледними матеріалами, в тому числі – спусків, підйомів, мостів, тротуарів та автобусних зупинок. Особлива увага приділяється аварійно-небезпечним ділянкам автодоріг.

За прогнозами Черкаського обласного центру з гідрометеорології, у найближчі дні в області пануватиме погода зі значними опадами, значними перепадами температури повітря від -5º до +5º та атмосферного тиску. І в залежності яка температура домінуватиме опади будуть різні: сніг, мокрий сніг та дощ, відповідно очікується утворення ожеледі, налипання мокрого снігу, тумани та ожеледиця на дорогах.

Сьогодні вранці тумани накрили західні райони області, а у Звенигородці туман з памороззю та ожеледь. Сьогодні очікується хмарна погода з помірним дощем зі снігом, місцями ожеледь, туман, на дорогах ожеледиця, температура повітря -2..+3º.

У період ускладнення погодних умов, рекомендуємо водіям великогабаритного транспорту, користуватися майданчиками для відстою, розташованих вздовж державних доріг: https://ck.ukravtodor.gov.ua/…/velykohabarytni_ta…

Служби автомобільних доріг у Черкаській області звертається до водіїв з проханням поступатися дорогою спецтехніці.

У разі виникнення надзвичайних ситуацій, пов’язаних із ускладненням дорожнього руху на автомобільних дорогах державного значенняЧеркаської області, просимо звертатись на номер диспетчера Служби автодоріг: +380472714534, +380678093117 ЦІЛОДОБОВО.

За інформацією САД у Черкаській області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора