Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Безпекове посилення: Черкаським рятувальникам передали 10 одиниць спецтехніки

Дата: 24.12.2020 11:45
Кількість переглядів: 165

Фото без опису

Сучасні пожежні автоцистерни, аварійно-рятувальний автомобіль та спеціалізовані легковики поповнили автопарк рятувальників Черкас. Десять одиниць нової техніки замінить вже застарілу та зношену. Сертифікати на неї пожежно-рятувальним підрозділам Управління ДСНС України у Черкаській області передав сьогодні очільник Черкащини Сергій Сергійчук.

Трохи більше місяця тому Черкаська ОДА та Державна служба України з надзвичайних ситуацій підписали Меморандум про співпрацю. Документ передбачає упровадження на Черкащині низку заходів. У його межах область нині отримала й нову спецтехніку.

– У рамках виконання Меморандуму ми вручаємо підрозділам Служби необхідну їй сучасну, спеціалізовану техніку, – зауважив Сергій Сергійчук. – Працюватиме вона у Черкасах. Важливість роботи рятувальників  важко переоцінити. Але, переконаний, що покращення матеріально-технічного забезпечення Служби сприяє покращенню рівня цивільного захисту на Черкащині. Вдячний очільнику ДСНС України за співпрацю та підтримку нашого регіону. Завдяки чому ми отримали три пожежних автомобілі замість двох, як інші регіони.

Загалом рятувальники отримали три пожежні автоцистерни для доставки до місця пожежі бойового розрахунку. Він використовується для гасіння пожеж, підвезення води у безводних регіонах. Спеціальна рятувально-аварійна машина призначена для забезпечення дій чергових змін рятувальників, проведення аварійно-рятувальних та інших робіт.

Фото без опису

Також рятувальникам передали легковий автомобіль спеціального призначення служби безпеки руху та 5 легкових спеціалізованих автомобілі.

Нагадаємо, не так давно разом з головою Служби Миколою Чечоткіним в області відкрили сучасний модернізований Центр управління у надзвичайних ситуаціях в області. Тут у комфортних умовах працюють диспетчери, які приймають виклики.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора