Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Сергійчук вручив паралімпійцю Роману Данилюку ключі від квартири (ФОТО, ВІДЕО)

Дата: 28.12.2020 16:50
Кількість переглядів: 167

Бронзовому призеру Паралімпійських ігор-2016 у Ріо-де-Жанейро, черкащанину Роману Данилюку вручили ключі від квартири. Цінний подарунок вручили голова Черкаської ОДА Сергій Сергійчук та заступник голови облради Михайло Мушієк. 

– Одним із перших, хто прийшов до мене на прийом одразу після призначення на посаду, був саме Роман. Спортсмени такого рівня мають отримувати не лише подяки, а й гідну винагороду за роки тренувань та результати, які прославляють область на весь світ!  4 роки його із незрозумілих для мене причин “годували обіцянками”. І нарешті коштом обласного бюджету нам вдалося придбати житло для родини Романа. До речі, Роман зовсім нещодавно став батьком, тож нерухомість для молодої сім’ї – необхідність, – відзначив Сергійчук.

Також він  подякував депутатам обласної ради за підтримку ініціативи та перерозподіл коштів обласного бюджету.

Керівництво області відзначили медаллю за заслуги перед Черкащиною тренерку-викладачку із гімнастики Ірину Надюк, її талановитиго вихованця Івана Севрука, який став переможцем чемпіонату Європи із спортивної гімнастики.

Окремо обласне голова обалсного відділення НОКу Андрій Більда нагороди Іллю Ковтуна – п‘ятиразового чемпіона чемпіонату Європи серед юніорів.

ВІДЕО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора