Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На підтримку армії черкаські платники податків сплатили 397 млн грн військового збору

Дата: 29.12.2020 15:36
Кількість переглядів: 149

Фото без описуУпродовж січня-листопада роботодавці Черкащини сплатили до державного бюджету 397 млн грн військового збору. У порівнянні з аналогічним періодом минулого року сплата зросла більш ніж на 11,7 млн грн або на 7,9 %, інформують в ГУ ДПС області.

Зокрема у листопаді на обороноздатність української армії платники сплатили 42,8 млн грн, що на 1,9 млн грн, або на 4,6 % перевищує показник відповідного періоду 2019 року.

Позитивна динаміка сплати військового збору свідчить про сумлінність роботодавців регіону, котрі відповідально виплачують зарплату найманим працівникам, утримують та перераховують до бюджету збір, який зміцнює економічну безпеку України

Згідз діючим законодавством, платниками військового збору є фізичні особи-резиденти, які отримують доходи як в Україні, так і за її межами, фізичні особи-нерезиденти, які отримують доходи в Україні, а також податкові агенти.

Ставка збору становить 1,5 відсотка від об’єкта оподаткування. Військовий збір повністю перераховується до державного бюджету.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора