Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Звенигородському будинку-інтернаті оновили швейну майстерню

Дата: 06.01.2021 09:00
Кількість переглядів: 133

Фото без опису

У Звенигородському будинку-інтернаті для престарілих та інвалідів, що на Черкащини, відкрила двері оновлена швейна майстерня. Тут шитимуть та ремонтуватимуть текстиль для інтернату: постільну білизну, скатертини, штори, одяг для підопічних, спецформу для співробітників тощо.

Колектив інтернату нещодавно відремонтував приміщення майстерні та придбав нові меблі. А благодійники з Фонду родини Нечитайло допомогли з оновленням обладнання. Відтепер у майстерні працюють 3 нові промислові швейні машинки, потужний оверлок і парогенератор з праскою.

Майстрині інтернату в перший же день випробували їх на різних видах тканин. Вони були у захваті, як швидко і при цьому дуже тихо працюють машинки, скільки різноманітних програм вони виконують та який якісний продукт можна отримати на виході. Вони кажуть, що це якесь новорічне диво!

Фото без опису

В інтернаті працюють 244 співробітники, які створюють комфортні та затишні умови проживання для 330 підопічних. Працетерапії людей з інвалідністю тут приділяється особлива увага і підопічні з радістю реалізують свої таланти та вміння.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора