Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В області завершують реєстрацію на пробне ЗНО-2021

Дата: 12.01.2021 09:50
Кількість переглядів: 177

До 19 січня триватиме реєстрація осіб для участі в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні, яке відбудеться 10 квітня 2021 року. За даними регіональних центрів оцінювання якості освіти, станом на 10 січня 2021 року сформовано 62 167 заявок на участь у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні.

Процес реєстрації завершили (здійснили оплату послуг із проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання) 13 178 осіб. Кожен зареєстрований може самостійно перевірити в кабінеті учасника пробного ЗНО факт надходження коштів (не раніше ніж через сім календарних днів з моменту оплати).

Детальну інформацію щодо порядку реєстрації розміщено на сайті регіонального центру оцінювання якості освіти, на території обслуговування якого особа бажає проходити пробне зовнішнє незалежне оцінювання.

Звертаємо увагу, що реєстрація для проходження пробного ЗНО не передбачає автоматичної реєстрації для участі в основній сесії ЗНО. Результати пробного ЗНО не буде зараховано як оцінки за державну підсумкову атестацію та не буде використано для участі в конкурсному відборі під час вступу до закладів вищої освіти.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора