Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

За перші дні карантинних обмежень в області провели майже 900 перевірок

Дата: 12.01.2021 16:45
Кількість переглядів: 170

Фото без опису

З початком карантину «зимових канікул» фахівці Держпродспоживчслужби області посилили державних нагляд за дотриманням встановлених обмежень закладами освіти, громадського харчування, побутового обслуговування, фізичної культури та спорту, ринками, об’єктами торгівлі та розміщення тощо. За чотири дні на Черкащині провели 893 перевірки, говорить заступниця начальника управління держнагляду за дотриманням санітарного законодавства ГУ Держпродспоживслужби в Черкаській області Наталія Видра.

Порушення санітарного законодавства встановленні у 43 випадках. Найбільша кількість порушень у Черкасах, Смілі, Умані, Золотоніському, Звенигородському районах. Загалом склали 11 протоколів про порушення санітарного законодавства, керівникам суб’єктів господарювання направлені 43 приписи, пропозиції щодо усунення виявлених порушень.

– Найбільш характерними зафіксованими порушеннями є недотримання дезінфекційного, маскового режиму, неправильне носіння захисних масок, не проведення температурного скринінгу працівників, відсутність відповідного маркування для перебування в черзі з дотриманням дистанції між відвідувачами, не організовано централізований збір використаних засобів індивідуального захисту, з подальшою утилізацією та ін, – розповідає Наталія Видра. – Нині наша служба працює у посиленому режимі до кінця карантинних обмежень. Ми продовжуємо вживати необхідні профілактичні заходи щодо недопущення поширення коронавірусної інфекції.

ВІДЕО

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора