Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Понад 70 одиниць спецтехніки розчищали дороги Черкащини від заметів

Дата: 14.01.2021 11:40
Кількість переглядів: 232

Фото без опису

Більше 70 дорожніх спецмашин боролися з наслідками негоди на автошляхах державного значення Черкаської області впродовж 13 та 14 січня. Виконувалися роботи з розчистки проїзної частини доріг від снігу, здійснювалася їх обробка протиожеледними матеріалами.

Загалом, як інформують у САД області, дорожники використали більше 2 тонн протиожеледної суміші. Роботи на автошляхах розпочалися о 5 ранку 13 січня з початком снігопаду. Станом на ранок 14 січня проїзд дорогами державного значення Черкащини забезпечено, обмежень та ускладнень в русі немає.

На дорогах області продовжуються роботи з ліквідації ожеледі та обробки покриття доріг протиожеледними матеріалами, в тому числі – спусків, підйомів, мостів, тротуарів та автобусних зупинок. Особлива увага приділяється аварійно-небезпечним ділянкам автодоріг.

У період ускладнення погодних умов, рекомендуємо водіям великогабаритного транспорту, користуватися майданчиками для відстою, розташованих вздовж державних доріг: https://ck.ukravtodor.gov.ua/…/velykohabarytni_ta…

Також для зручності можна використовувати Карту місць відстою для вантажного транспорту, на якій позначені місця відстою для великогабаритного транспорту, де можна перечекати негоду: https://www.google.com/maps/d/viewer…

У разі виникнення надзвичайних ситуацій, пов’язаних із ускладненням дорожнього руху на автомобільних дорогах державного значенняЧеркаської області, просимо звертатись на номер диспетчера Служби автодоріг: +380472714534, +380678093117 ЦІЛОДОБОВО.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора