Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Цьогоріч передбачили з держбюджету на виплати субсидій 36,6 млрд грн, – Руслан Чикало

Дата: 15.01.2021 17:00
Кількість переглядів: 146

       Програма житлових субсидій є головним механізмом забезпечення соціального захисту населення при оплаті житлово-комунальних послуг. Про систему оформлення допомоги поінформував на сьогоднішній нараді в ОДА Руслан Чикало, директор Департаменту соціального захисту населення ОДА.

– На 1 січня цього року більше 200 тисяч домогосподарств Черкащини отримують відповідну соціальну допомогу. Зокрема понад 160 тисяч оформили субсидії та близько 60 тисяч громадян отримують пільги. Загалом цьогоріч на виплату субсидій передбачили з держбюджету українцям майже 36,6 млрд грн. Зокрема черкащанам виплатили за період грудня близько 350 млн грн субсидій та пільг, – зауважив Руслан Чикало.

Руслан Олександрович зауважив, що ті громадяни, які не в змозі оплатити послуги, можуть звертатися до органів соцзахисту за оформленням субсидій: «Це можна зробити нині й через портал «Дія». Загалом для оформлення необхідно подати лише 2 документи – заяву та декларацію».

Про оформлення субсидії: https://ck-oda.gov.ua/novyny-cherkaskoyi-oblasti/tretina-domogospodarstv-cherkashhini-otrimuyut-subsidiyi-video/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора