Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Черкаська АРР отримає секторальну підтримку від держави

Дата: 26.01.2021 08:32
Кількість переглядів: 270

Вперше в історії України 11 агенцій регіонального розвитку, які створені відповідно до закону, отримають 58,8 мільйонів гривень з державного бюджету на реалізацію проєктів в рамках секторальної бюджетної програми Мінрегіону. З-поміж них і Черкаська. Про це повідомив заступник міністра Мінрегіону Іван Лукеря.

Проєкти мають бути реалізовані впродовж наступних трьох років. Таким чином Мінрегіон надає підтримку у створенні Агенцій регіонального розвитку у регіонах, щоб АРР стали інстуційно спроможними та реально функціонуючими платформами у сфері регіональної політики.

Партнерами першої хвилі підтирмки АРР стають такі регіони:

Київська
Вінницька
Житомирська
Черкаська
Чернігівська
Рівненьська
Закарпатська

Завдяки проєктам, які подали на другий конкурс секторальної підтримки, Закарпатська АРР і Житомирська АРР, суттєву фінансову підтримку отримають також Агенції Чернівецької, Івано-Франківської, Тернопільської, Львівської областей.

Загалом Агенції з усієї України були розробниками та заявниками 41 проєкту, 9 з яких перемогли в рамках другого конкурсного відбору проєктів, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного бюджету, отриманих від ЄС.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора