Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

САД: проїзд державними дорогами Черкащини забезпечений

Дата: 02.02.2021 11:34
Кількість переглядів: 219

Станом на 6 годину 2 лютого проїзд дорогами державного значення Черкаської області забезпечено, обмежень у русі немає. Цієї ночі на автодорогах державного значення Черкаської області працювало 119 одиниць спецтехніки. Для недопущення утворення ожеледиці на дорогах, за добу використано більше 3700 тонн протиожеледної суміші.

За даними Черкаського обласного гідрометцентру, в області 1 лютого випало 27-51% місячної норми. Висота снігового покрову становить 24-29 см, і лише у Чигирині 13 см.

На дорогах області продовжуються роботи з очищення проїзної частини та узбіч від снігу та оброблення протиожеледними матеріалами державних доріг області. Також продовжуються роботи з розчищення від снігу узбіч, мостів, очищення дорожніх знаків від снігу, тротуарів та автобусних зупинок.

Зважаючи на ускладнення погодних умов та посилення опадів, просимо водіїв утриматися від поїздок на час негоди для надання можливості роботи снігоприбиральної техніки та не створювати заторів на автодорогах.

Під час негоди рекомендують в САД водіям, передусім великогабаритного транспорту, користуватися майданчиками для відстою, котрі розташовані вздовж державних автошляхів. На балансі Служб автодоріг країни їх близько 400.

Аби вам було зручніше відшукати їх у дорозі, вони відзначені на Google мапі: http://bit.ly/2WsAaZe

У разі виникнення надзвичайних ситуацій на дорогах Черкаської області просимо звертатись на номер диспетчера Служби автодоріг: +380472714534, +380678093117 ЦІЛОДОБОВО.

За інформацією Служби автомобільних доріг у Черкаській області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора