Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

САД: 50 одиниць спецтехніки розчищали державні дороги області минулої доби

Дата: 03.02.2021 11:30
Кількість переглядів: 219

Фото без описуСтаном на ранок 3 лютого проїзд дорогами державного значення Черкаської області забезпечений, обмежень та ускладнень в русі немає. Дорожники Черкаської області продовжують працювати у посиленому режимі. Минулої доби на автодорогах державного значення Черкаської області працювали 50 одиниць спецтехніки.

Для запобігання утворення ожеледиці на дорогах, за добу використано майже 3000 тонн протиожеледної суміші. Тривають роботи з очищення проїзної частини та узбіч від снігу та оброблення протиожеледними матеріалами державних доріг області. Також продовжуються роботи з розчищення від снігу узбіч, мостів, очищення дорожніх знаків від снігу, тротуарів та автобусних зупинок.

Служба автомобільних доріг у Черкаській області звертається до водіїв з проханням поступатися дорогою спецтехніці, слідкувати за технічним станом свого автомобіля, особливо за станом шин.

У разі виникнення надзвичайних ситуацій на дорогах Черкаської області просимо звертатись на номер диспетчера Служби автодоріг: +380472714534, +380678093117 ЦІЛОДОБОВО.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора