В обласному Департаменті АПР відзвітували про розвиток харчової промисловості на Черкащині торік

Дата: 04.02.2021 11:35
Кількість переглядів: 121

У харчовій промисловості області за 2020 рік відбувся спад виробництва продукції на 3,3 % порівняно з 2019 роком. Втім є й зростання в галузі. Пвдсумки розвитку харчової галузі у 2020 році підбили у Департаменті агропромислового розвитку ОДА.

Зросло виробництво:

  • субпродуктів харчових свійської птиці на 82,1 %,
  • м’яса курей, курчат, свіжого чи охолодженого на 42,8 %,
  • зерна зернових культур плющених, перероблені
  • у пластівці, лущені, обрушені, різані або подрібнені
  • на 23,5 %,
  • риби сушеної і в’яленої на 10,4 %,
  • лікерів та інших спиртових напоїв з вмістом спирту
  • не більше 45,4% на 9,4 %,
  • води з додаванням цукру і речовин підсолоджувальних
  • чи ароматизуючих інших, тобто напоїв безалкогольних типу лимонаду, оранжаду на 6,7 %,
  • сиру тертого, порошкового, голубого та іншого неплавленого (крім свіжого та кисломолочного сиру)
  • на 5,6 %,
  • крупи, борошна грубого помелу з вівса, кукурудзи, рису, жита, ячменю та інших зернових на 4,9 %.

В той же час, допущено спад у виробництві борошна пшеничного чи пшенично-житнього на 50,6 %, яловичини і телятини свіжої чи охолодженої на 50,4 %, олії соняшникової та сафролової на 14,2 %, тортів 7,6 %, пива солодового на 8,9 %, хліба та хлібобулочних виробів на 4,4 %.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Які соціально-економічні проблеми для Вас особисто найбільш гострі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень