Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На державних дорогах області працюють 116 одиниць спецтехніки

Дата: 09.02.2021 09:45
Кількість переглядів: 189

Другу добу не припиняються роботи з очищення автошляхів державного значення від снігу та обробки протиожеледними матеріалами. Для забезпечення проїзду на автодорогах державного значення сьогодні вночі працювали 116 одиниці спецтехніки та близько 130 працівників. Про це інформують в Службі автодоріг області.

Висота снігового покриву на Черкащині найбільша в Україні – 16-22 см. Сьогодні вночі територією області фіксувалися сильні снігопади та хуртовини, місцями пройшов крижаний дощ, мокрий сніг з дощем. Тож подекуди на дорогах може бути ускладнений рух та місцями ожеледиця. Підрядні організації Служби автодоріг області продовжують працювати у посиленому режимі на автошляхах та проводять роботи із очищення доріг від снігу та подолання ожеледиці.

Станом на 6 годину 9 лютого проїзд всіма автошляхами державного значення забезпечений.

Нагадуємо, що у Черкаській області продовжує діяти обмеження руху для вантажівок трьома дорогами у напрямку Києва. На території Черкаської області з 13 години 8 лютого починають діяти обмеження для проїзду вантажного та великогабаритного транспорту на автодорогах М-05 Київ – Одеса, Н-01 Київ – Знам’янка та Н-08 Бориспіль – Дніпро – Запоріжжя – Маріуполь.

Під час негоди рекомендуємо водіям, передусім великогабаритного транспорту, користуватися майданчиками для відстою, які розташовані вздовж державних автошляхів. На балансі Служб автодоріг країни їх близько 400. Для зручності, всі вони подзначені на Google-мапі: http://bit.ly/2WsAaZe.

У разі ускладнення руху чи виникнення надзвичайних ситуацій на автомобільних дорогах державного значення Черкаської області звертайтесь до диспетчерської служби САД області: +380472714534, +380678093117 (цілодобово).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора