Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Звенигородщині обговорили заходи щодо запобігання виникненню надзвичайної ситуації в період погіршення погодних умов

Дата: 11.02.2021 08:27
Кількість переглядів: 225

Фото без опису

10 лютого відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням заступника голова Звенигородської районної державної адміністрації Юрія Піковського. На засіданні обговорили заходи щодо запобігання виникненню  надзвичайної ситуації, забезпечення стабільної роботи об’єктів життєзабезпечення, транспортного сполучення автомобільними дорогами району в період погіршення погодних умов.

За інформацією Українського гідрометеорологічного центру з 11 лютого на території області очікується ускладнення погодних умов - часом сніг (вночі 12 лютого значний), пориви північно-західного вітру 15-20 м/с, хуртовини, на дорогах ожеледиця. Температура 12 лютого впродовж доби 6-11º морозу. 13 лютого вночі 12-17º морозу, вдень 6-11º морозу. На 14 лютого. Без істотних опадів. Температура вночі 13-18º, вдень 8-13º морозу. На 15 лютого. Без істотних опадів. Температура вночі 18-23°, вдень 11-16º морозу.

Зазначені погодні умови можуть призвести до перебоїв у русі автомобільними дорогами району, переохолодженням людей та перебоїв у роботі об’єктів життєзабезпечення населення.

Враховуючи вищевикладене та з метою недопущення виникнення надзвичайних ситуацій, пов’язаних з переохолодженням людей, припиненням руху транспортних засобів на ділянках автомобільних шляхів району та  перебоїв у роботі об’єктів життєзабезпечення населення комісія ухвалила перелік дій для попередження та координації дій в разі погіршення погодних умов у районі.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора