Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

САД: проїзд державними дорогами на Черкащині забезпечений

Дата: 16.02.2021 11:44
Кількість переглядів: 168

Станом на ранок 16 лютого проїзд дорогами державного значення Черкаської області забезпечено. Заторів, обмежень чи перекриттів немає. Про це інформують у Службі автодоріг області.

Вчора ввечері на Черкащині знову засніжило. І дорожня спецтехніка оперативно виїхала на державні дороги чистити та посипати проти ожеледиці.

На дорогах області сьогодні продовжуються роботи з очищення проїзної частини та оброблення протиожеледними матеріалами.

Сьогодні вночі на дорогах державного значення працювало 90 одиниць спецтехніки підрядних організацій та понад 120 працівників, за добу використано більше 1000 тонн протиожеледної суміші.

Паралельно з очищенням автодоріг від снігу та ліквідації зимової слизькості на проїзній частині, наші підрядні організації продовжують роботи з розчищення від снігу узбіч, мостів, очищення дорожніх знаків від снігу, тротуарів та автобусних зупинок.

За даними Черкаського обласного гідрометцентру, на території області висота снігового покриву складає від 10 до 42 см (найбільше – 42 см по Драбівському та 37 см по Шполянському районах). За 10 днів лютого вже випало 38-57 мм опадів, тобто 1-1,5 місячної норми.

Служба автомобільних доріг у Черкаській області звертається до водіїв з проханням поступатися дорогою спецтехніці, слідкувати за технічним станом свого автомобіля, особливо за станом шин.

Якщо ж ви зафіксуєте ускладнення руху на автомобільних дорогах державного значення чи вам знадобиться допомога на дорозі – телефонуйте диспетчеру Служби автомобільних доріг у Черкаській області: +380472714534, +380678093117 цілодобово.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора