Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Черкащині СБУ попередила збут контрафактного алкоголю на понад 2 мільйони гривень

Дата: 25.02.2021 08:40
Кількість переглядів: 277

Служба безпеки України викрила у Черкаській області підпільне виробництво оптових партій контрафактної підакцизної продукції сумнівної якості. Під час обшуків у ділків виявлено понад 10 тонн підготовленого до продажу сурогату на більше ніж 2 мільйони гривень за тіньовими розцінками.

За попередніми даними слідства, нелегальний бізнес організували два комерсанти Черкащини. На території складських приміщень вони облаштували декілька підпільних цехів з виробництва фальсифікованого алкоголю із сировини невідомого походження.

Готовий «товар» ділки реалізовували під виглядом продукції відомих марок у різні регіони. Своїх клієнтів вони підшукували через інтернет та особисто доправляли контрафактний товар замовникам.

У межах кримінального провадження за ч. 3 ст. 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України тривають слідчі дії для притягнення до відповідальності осіб, причетних до протиправної діяльності.

Заходи із викриття правопорушення проводились спільно з Головним управлінням Державної фіскальної служби у Черкаській області за процесуального керівництва Черкаської обласної прокуратури.

За інформацією управління СБУ у Черкаській області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора