Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Вакцинація – це захист», – Світлана Волгіна про особистий досвід хвороби на COVID-19 (відео)

Дата: 11.03.2021 11:55
Кількість переглядів: 232

Фото без описуВакцинальна кампанія триває в Україні. Наша область – перша, де вона стартувала. Нині щеплення отримують медики. Про васний досвід хвороби на коронавірус та переваги вакцинації від нього розповіла керівниця Черкаської міської інфекційної лікарні Світлана Волгіна.

ВІДЕО

Лікарка перехворіла на коронавірус торік у листопаді. Визнає, форма перебігу хвороби була не з легких.

–  Протягом 10 днів утримувалася температура за 40 градусів, а потім до цього додається дихальна недостатність, при якій ти вже інакше сприймаєш слова «не вистачає подиху», – каже вона. – Тож, як перехворіла людина, можу сказати, що вакцинація – це насамперед захист. Це одна з тих позитивних речей, яке людство напрацювало упродовж свого розвитку. У 21 столітті говорити про негативні наслідки від вакцинації, на мою думку, як мінімум не сучасно.

Нині в закладі вже щепили 100 медиків. Ускладнень від імунізації не фіксували. Щеплення робили за попередньою згодою та безкоштовно.

Додамо, Черкаська ОДА розпочинає відкритий запис на «публічну вакцинацію». Адже в Україні дозволили щеплювати громадських діячів, лідерів думок, публічних осіб, якщо є залишок вакцини. Тим, хто готовий власним прикладом підтримати кампанію, пропонуємо заповнити форму: http://bit.do/fPs2H.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора