Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Звенигородщині відбулися заходи з нагоди Дня українського добровольця

Дата: 12.03.2021 10:52
Кількість переглядів: 537

Фото без описуНапередодні Дня українського добровольця та з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України, представники влади вшанували пам'ять загиблх українських захисників.

Заступник голови Звенигородської районної державної адміністрації Юрій Піковський, голова Звенигородської районної ради Сергій Струк, перший заступник  міського голови Валерій Маренич, секретар міської ради Володимир  Низенко, представники військового комісаріату та жителі міста поклали квіти до пам’ятного знаку в пам’ять про загиблих борців за незалежність України, честь та гідність її народу.

Учасники заходу вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання.

Фото без опису

Довідково

З метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, підвищенню суспільної уваги й турботи про учасників добровольчих формувань та на підтримку ініціативи громадськості Верховна Рада України 17 січня 2017 року прийняла постанову “Про встановлення Дня українського добровольця”. Відповідно до неї щороку 14 березня в нашій державі відзначатимуть День українського добровольця.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора