Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Вакцинація сформує імунітет нації проти COVID-19», – Олександр Дудник

Дата: 12.03.2021 14:16
Кількість переглядів: 293

Фото без описуНині людство може зупинити пандемію коронавірусу. Допоможе в цьому вакцинація та формування імунітету нації. Якщо щеплення отримають не менше 70% населення України можна буде говорити про формування імунітету нації проти ковіду, відзначає головний лікар Черкаської обласної лікарні Олександр Дудник.

– Навіть перехворівши, людина отримує імунітет від цієї хвороби лише на 5-6 місяців, – каже лікар. – Єдиним шляхом формування стійкого імунітету та переривання передачі хвороби є вакцинування населення. Звісно, перед нами, медиками, не стояло питання щодо доцільності щеплення. Наш заклад – перший в Україні, де щепили медиків проти ковіду. У нашому колективі всі свідомо пішли на вакцинацію.

Сам Олександр Дудник також щепився. Додає, з усіма показаннями та протипоказаннями вакцини ознайомився, разом з колегами, у переддень імунізації.

Додамо, триває відкритий запис на «публічну вакцинацію». Тим, хто готовий власним прикладом підтримати кампанію, пропонуємо заповнити форму: http://bit.do/fPs2H.

ВІДЕО

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора