Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Звенигородщині вакциновано 1700 осіб

Дата: 01.04.2021 14:44
Кількість переглядів: 239

Фото без описуЗі старту вакцинальної кампанії у Звенигородському районі щеплено 1700 осіб. Про це інформує відділ освіти, охорони здоров’я, культури та спорту Звенигородської районної державної адміністрації. Така кількість осіб на території новоутвореного Звенигородського району отримала 1 дозу вакцини.

Нагадаємо, стартувала вакцинація від COVID-19 в Україні та на Черкащині 24 лютого 2021 року. Черкаська область отримала 16 200 доз вакцини CoviShield від COVID-19.

З початку вакцинальної кампанія проти COVID-19 на території Звенигородського району в КНП «Звенигородський ЦПМСД»  створена і розпочала роботу перша  в  області  мобільна бригада по І етапу щеплення медиків Черкаської області. Це працівники ковідних відділень та мобільних бригад. Про це повідомляє КНП «Звенигородський ЦПМСД».

  Станом на 01.04.2021 р. загалом бригадою щеплено  2100 осіб. 

  Також 22 березня розпочав роботу місцевий кабінет щеплення  на базі АЗПСМ № 2 м. Звенигородки.  Години роботи  з 8.00 до 13.00  з понеділка до п’ятниці  (щотижнево).  Щепленню підлягають  особи  згідно з ІІ етапом – старше 60 років.  Щоденний план – 30 осіб.

  Нині медичними працівниками в кабінеті щеплень на базі АЗПСМ № 2 м. Звенигородки провакциновано 240 осіб.  Натомість від мобільної бригади Звенигородського ЦПМСД  за ці дні першу дозу вакцини від COVID-19 отримали +400 жителів Звенигородського району.

Додамо, від 1 березня 2021 року в Україні є можливість записатися до списку очікування на вакцинацію проти COVID-19. Електронний список очікування формується, щоб краще спланувати та організувати процес вакцинації.

Вакцинація проти коронавірусної хвороби відбувається в 5 етапів:

Фото без опису

Фото без опису

Якщо ви є:

  • працівником сфери охорони здоров'я, освіти, соціальної сфери
  • працівником чи мешканцем спеціалізованого закладу (інтернати, будинки для літніх людей тощо)
  • військовослужбовцем
  • працівником критично важливих структур державної безпеки (включно з Міністерством внутрішніх справ, Національною поліцією, Національною гвардією, Державною службою з надзвичайних ситуацій, Державною прикордонною службою й Службою безпеки України)

Вам не потрібно записуватися. Роботодавець або керівник установи інформує вас про можливість та дати щеплення.

Усі інші охочі можуть записатися до списку очікування в зручний спосіб:

  • через портал чи мобільний застосунок Дія.
  • через національний контакт-центр МОЗ.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора