Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Проведено засідання ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування нового складу Громадської ради при Звенигородській райдержадміністрації

Дата: 05.04.2021 08:05
Кількість переглядів: 353

Фото без опису

1 квітня 2021 року під головуванням голови Громадської ради при Звенигородській райдержадміністрації Володимира Слинька відбулося засідання Громадської ради.

Зі вступним словом до членів Громадської ради звернувся заступник голови Звенигородської райдержадміністрації Юрій Піковський, який зазначив що налагодження сталої і дієвої комунікації з громадськістю –це одне з найважливіших завдань у реформуванні діяльності органів виконавчої влади. Висвітлив актуальні питання району, які найбільше цікавлять громадськість, а саме: питання щодо соціально - економічного розвитку та адміністративного устрою нового укрупненого району, стан кадрової роботи в оновленій  структурі райдержадміністрації, стан автомобільних доріг загального користування та ін.

На засідання також був запрошений голова Звенигородської районної ради Сергій Струк, який розкрив питання роботи та діяльності корпусу при районній раді, ряду прийнятих програм.

Головний лікар КНП " Звенигородський центр первинної медико- санітарної допомоги Звенигородської міської ради" Галина Радьога чітко окреслила питання епідеміологічної ситуації в районі щодо рейтингу  захворюваності на COVID- 19 та стан проведення щеплень від хвороби.

Фото без опису

Заслухали звіт голови Громадської ради Володимира Слинька за період каденції на посаді. Ініціативною ж групою з підготовки установчих зборів для формування нового складу ради при Звенигородській райдержадміністрації було винесено рішення щодо утворення нового складу ради при Звенигородській адміністрації (далі – https://zvenrda.gov.ua/news/1617284979/).

 

ДОВІДКОВО: Громадська рада при районній державній адміністрації, як постійний діючий колегіальний орган, утворюється для налагодження ефективної  взаємодії зазначених органів з громадськістю, врахування громадської думки під час формування та реалізації державної політики.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора