Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Олександр Скічко: "Черкащині — здоров’я та виховання дітей!"

Дата: 08.04.2021 10:05
Кількість переглядів: 269

Пряма мова. Голова Черкаської ОДА Олександр Скічко.

 

 

Фото без опису- Спорт — це і здоров’я, і дозвілля, і заряд енергії. Тому у межах програми Президента «Велике Будівництво» цього року Черкащина активно розбудовує спортивну інфраструктуру, - зазначає Олександр Скічко.

Додає: "Ми плануємо добудувати басейн у Золотоноші, на якого містяни чекають вже п’ятий рік. Працюватиме він не лише для учнів, але й у вихідні буде відкритий для всіх. Ми будемо реконструювати та будувати стадіони по всій області —  у Ватутіному, Стеблеві, Тальному та Городищі, а в школі Драбова побудуємо сучасну спортивну залу".

Також керманич області наголошує, що спортивна інфраструктура — це гарантія, що наші діти будуть зростати здоровими, цілеспрямованими та організованими. А ще для наших дітей ми будемо оновлювати та будувати садочки та школи. Цього року плануємо зробити капітальний ремонт садочку «Зірочка» у Шполі, Білозірського ліцею, школи № 1 у Маньківці, школи № 11 у Смілі, а також побудувати новітній садочок на Митниці у Черкасах. Цей садочок буде розрахований на 300 місць, матиме басейн, інклюзивні майданчики та багато сучасного устаткування для розвитку дітей".

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора