Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Звенигородщині привітали із 85-річним ювілеєм жительку району

Дата: 15.04.2021 17:29
Кількість переглядів: 246

Фото без опису

15 квітня своє 85-річчя святкує Віра Якимівна Кононюк, жителька с. Озірна. Привітати ювілярку з цією святковою подією до її дому завітали заступник голови Звенигородської районної державної адміністрації Юрій Піковський, голова Звенигородської районної ради Сергій Струк, голова районних організацій Червоного Хреста та ветеранів Володимир Слинько, помічниця народного депутата України по 199 округу Євгенія Плугіна, голова Водяницької ОТГ Руслан Каюк та староста Озірнянського старостинського округу Дмитро Юхимчук.

Віра Якимівна в 1955 р. закінчила Дубненське медичне училище, відтоді – продовжила свою трудову діяльність у  ФАП с.Чемериське-х.Барвінок. І понад 40 років незмінно піклувалася про здоров’я сільських жителів.  Нині жінка проживає разом із сином в с.Озірна.

У тамтешньому селі Чемериське, де працювала Віра Якимівна, жителі лише з вдячністю та повагою відгукуються про ювілярку.

Фото без опису

Вітаючи ювілярку, гості побажали їй міцного здоров'я, довголіття, підтримки і допомоги від рідних і близьких, щастя та всіх життєвих гараздів. Водночас Віра Якимівна подякувала усім за увагу,турботу та вітання.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора