Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

41,6 млн гривень рентної плати сплатили на Черкащині за І квартал

Дата: 15.04.2021 14:50
Кількість переглядів: 139

Як повідомив начальник Головного управління ДПС у Черкаській області Антон Царюк, платники податків Черкащини протягом І кварталу до бюджетів всіх рівнів Черкаської області сплатили 41,6 млн грн рентної плати за користування природними ресурсами.

Зокрема, до державного бюджету за січень – березень поточного року сплачено 16 млн грн рентної плати. Найбільшу частку у надходженнях від рентної плати до державного бюджету складає рентна плата за спеціальне використання води – 6,1 млн гривень (26,5 відсотків).

Також, до державного бюджету сплачено 5,3 млн грн рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів, 4,4 млн грн рентної плати за користування надрами та 0,2 млн грн рентної плати за користування радіочастотним ресурсом України.

В свою чергу, до місцевих бюджетів впродовж І кварталу 2021 року сплачено 25,6 млн грн рентної плати, у тому числі: 17,6 млн грн рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів, 6,1 млн грн рентної плати за спеціальне використання води; 1,9 млн грн рентної плати за користування надрами.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора